Algebehandling og overfladerens

– en del af Bygpartner ApS

Skal terrassen være naboklar?

– en del af Bygpartner ApS

Spar op til 25% i naborabat på jeres første behandling. I den udleverede flyver står der en personlig rabatkode for jeres nabolag. Ved brug af denne rabatkode kan I sparre op til 25% på alle vores services.

Da alle har forskellige ønsker til overflade- og/eller facadebehandling kontakter vi hver enkelt for at aftale nærmere omkring den opgave og hvad prisen bliver.

I booker helt uforpligtende igennem vores formular herunder:

Kontakt os gerne ved spørgsmål?

– Vi modtager også bestilling på telefonen

I kan ringe på +45 2210 3975 alle hverdage fra kl. 09.00-17.30. Ved bestilling online hører i fra os inden for 2 timer i ovenstående tidsrum.

Priser:

  • Alle behandlinger starter fra DKK 29,-
  • Vi tilbyder serviceaftale til en fordelagtig pris på DKK 995,- pr. år.

Udfyld bestillingsformularen herunder

Algebehandling og overfladerens

– Professionel behandling hver gang

Vi er her naturligvis altid for at hjælpe og for at opnå det bedste resultat, så hvis du mener vi har en opgave der skal løses, så vil vi rigtig gerne foretage en prøverens og tilmed give en uforpligtende pris på hele arealet, så du kan danne dig et overblik. Vi udfører altid vores arbejde med stor omhu, hvor vi bl.a. tilpasser vandtrykket til den beskidte overflade, så det udføres skånsomt men også så effektivt som overhovedet muligt.

Fliserens
En fliserens giver altid et utroligt pænt resultat, hvor man kan være helt sikker på at få flisepest, mos, alger og andet smuds fra stenens overflad. Alt snavs mellem fliserne forsvinder også, og derfor vil vi selvfølgelig altid anbefale at udfeje fugesand for at holde ukrudt og mos på afstand.

Algebehandling af dine fliser
For at opnå den optimale effekt udføres der en algebehandling efter en fliserens. Dette gør man for at fjerne de mikroskopiske partikler, så de ikke har en levende chance. Vi lægger altid vores algebehandling ud som skum, så det har længere tid til at trække ind i hele overfladen.

Få en algebehandling af facaden til en overkommelig pris
Levetiden på din facade bliver forlænget væsentligt med blot en algebehandling hvert eller hvert andet år. Husk altid at være et skridt foran algerne, så er de meget nemmere at få bugt med. Vi giver facaden en algebehandling, herefter kan der gå alt fra 1 måned til 4 måender før det fulde resultat kan ses idet vind og vejr har enorm indflydelse på hastigheden. En algebehandling af din facade får bugt med både mos og diverse alger.

Imprægnering
HUSK imprægneringen er det vigtigste. Du kan sagtens rense en terrasse og få et pænt resultat, men den bliver meget hurtig grøn igen. En imprægnering giver et langtidsholdbart resultat, idet den trænger ned i flisen og laver en hinde som holder vandet væk, når fliserne ikke kan blive fugtige, har alger og flisepest heller ikke mulighed for at overleve. Efter imprægneringen får man en meget tydelig ”perleeffekt” hvor vandet lægger sig i perler ovenpå flisen, i stedet for at trænge ned i dem. Derfor er en imprægnering altafgørende for dine flisers vedligeholdelse og udseende i årevis.

Vores professionelle algebehandling er godkendt af miljøstyrelsen og er dansk udviklet.

Rylen 53
6270 Tønder

BygPartner ApS
CVR. 40407006

Træffetid på tlf: 06.00 - 19.00
Alle hverdage. Ved akut behov for mandskab kan der ringes 24/7.

©2024 · bygpartner.dk

Design by